GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης στη Νέα Σμύρνη

Άφαντη παραμένει η 27χρονη εστεμμένη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορος, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στις 27 ...


Άφαντη παραμένει η 27χρονη εστεμμένη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορος, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στις 27 Αυγούστου και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.
Αν και το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες, η κοπέλα δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της, ενώ ο πατέρας της ήρθε από το Κίεβο στην Αθήνα και συνεργάζεται με την αστυνομία.
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει ο φορητός υπολογιστής της κοπέλας – καθώς η ίδια είχε πει στους γονείς της πριν εξαφανιστεί ότι την παρακολουθούν μέσω ίντερνετ και της στέλνουν απειλητικά μηνύματα – και ένας άγνωστος άνδρας που γείτονες, αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είχε σχέσεις μαζί της.
Οι αρχές εξετάζουν τα ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στοιχεία από το λαπτοπ και το κινητό της 27χρονης, προκειμένου να βρουν ίσως καποια στοιχεία που θα τους φέρουν πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.
Σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της -  το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και το σπίτι και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Μάλιστα, είε απενεργοποιήσει την σελίδα της στο Facebook.
Η 27χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το πρωινό της 27ης Αυγούστου, όταν η μητέρα της βγήκε για ψώνια στο κοντινό σούπερ μάρκετ.
Τα τελευταία λόγια της ήταν προς την μητέρα της, όταν το ίδιο βράδυ μίλησαν στο κινητό: «Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε, καληνύχτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση