GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 30 Σεπτεμβρίου το ΣτΕ για τη συνταγματικότητα των τηλεοπτικών αδειών

Για τις 30 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η διάσκεψη της διευρυμένης  Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία καλείται να κρίνει την σ...


Για τις 30 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η διάσκεψη της διευρυμένης  Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία καλείται να κρίνει την συνταγματικότητα ή όχι  του νόμου για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο έχουν προσφύγει οι τηλεοπτικοί σταθμού Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και Epsilon TV (E-TV), καθώς  και η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας οι οποίοι στρέφονται   κατά του συνόλου του νομοθετικού πλαισίου  χορήγησης των  4 τηλεοπτικών αδειών για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

Υπενθυμίζεται ότι οι επίμαχες προσφυγές  συζητήθηκαν στις 4 Ιουλίου 2016 ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ, στην οποία  πρόεδρος ήταν ο Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου, ενώ  συμμετείχαν 30 ακόμη δικαστές μεταξύ των οποίων και τρεις αντιπρόεδροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση