GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι προσλαμβάνονται στις 3.337 θέσεις του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκε σήμερα από τον ΟΑΕΔ στο site του Οργανισμού ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων για 3.337 θέσεις εργασίας του προγράμματος...


Αναρτήθηκε σήμερα από τον ΟΑΕΔ στο site του Οργανισμού ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων για 3.337 θέσεις εργασίας του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 δήμους (επιβλέποντες φορείς) συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων - Α' Κύκλος. Οι ωφελούμενοι είναι άνω των 18 ετών και θα τοποθετηθούν στους 17 δήμους για 8 μήνες.
Οι επιτυχόντες καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον εργασιακό σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν το συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους επιβλέποντες φορείς (δήμους).
Την ευθύνη για την υπόδειξη και ενημέρωση των επιτυχόντων έχει η αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2), ενώ οι ωφελούμενοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, στο πλαίσιο της καταβολής των πληρωμών τους, ο αριθμός του καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ωφελούμενο, προσκομμίζεται κατά τη διαδικασία υπόδειξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση