GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρυβε 3,5 κιλά κοκαΐνης μέσα σε παιδικά βιβλία - ΦΩΤΟ

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκει...


Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στις αποσκευές μιας 21χρονης από τη Βενεζουέλα, η οποία είχε φτάσει από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μέσω Ζυρίχης.
Οι αστυνομικοί μέσα στις αποσκευές της νεαρής κοπέλα βρήκαν κρυμμένες επιμελώς στα εξώφυλλα έξι παιδικών βιβλίων 12 συσκευασίες με κοκαΐνη. Συνολικά, η 21χρονη επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα 3,453 κιλά κοκαΐνης.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η νεαρή κοπέλα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Η κοπέλα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση