GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύεται με 40 διασώστες το ΕΚΑΒ για κάλυψη των προσφύγων

Επιπλέον 40 διασώστες θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι επιπλέον διασώστες θα ενισχύσουν το Ε...


Επιπλέον 40 διασώστες θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι επιπλέον διασώστες θα ενισχύσουν το ΕΚΑΒ σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Καβάλα, Δράμα, Πέλλα και Ημαθία.
Οι προσλήψεια θα χρηματοδοτηθούν από το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επείγουσας Υγειονομικής Διαχείρισης για την Προσφυγική Κρίση», το οποίο υλοποιεί το Υπουργείο Υγείας ως δικαιούχος φορέας και το ΚΕΕΛΠΝΟ ως φορέας υλοποίησης.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στο πλαίσιο της Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το AMIF με σκοπό την υγειονομική κάλυψη στον τομέα του προσφυγικού, έχει εγκρίνει χρηματοδότηση ύψους 24,2 εκατομμυρίων ευρώ, προς το Υπουργείο Υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση