GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αργυρό μετάλλιο η Σινάνη στα -47 κιλά

Το ελληνικό ταεκβοντό πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που φιλοξενείται για 3η ημέρα στο Βουκουρ...


Το ελληνικό ταεκβοντό πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που φιλοξενείται για 3η ημέρα στο Βουκουρέστι.
Η Ανθούλα Σινάνη, αθλήτρια του AΣ TKD Keumgang, με απολογισμό δύο νίκες σε τρείς αγώνες, κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -47 κιλών.
Η Σινάνη στα προκριματικά νίκησε 15-1 την Μαρχαρίτα Κάνκοβα από την Λευκορωσία, ενώ στα προημιτελικά έκαμψε με ευκολία (21-8) την αντίσταση και της Ντόρα Ρούντιτς από την Κροατία.
Στον αγώνα για την είσοδό της στον τελικό της κατηγορίας, ηττήθηκε από την Γαλλίδα Νισρίν Χεμπάρ με αποτέλεσμα να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.
Να σημειωθεί ότι τόσο η Σινάνη όσο και χθες ο Φίλιππος Κούνουπας, είχαν πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέσω του World Presidents Cup.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση