GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση 49χρονης μητέρας στην Κρήτη

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά, μετά την εξαφάνιση μίας 49χρονης μητέρας τριών παιδιών.Τα ίχνη της Αργυρούλας Καράντωνα έχουν εξαφανισ...


Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά, μετά την εξαφάνιση μίας 49χρονης μητέρας τριών παιδιών.Τα ίχνη της Αργυρούλας Καράντωνα έχουν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 49χρονη είχε επισκεφτεί λογιστικό γραφείο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της και έκτοτε δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.

Η οικογένειά της δήλωσε στις αρχές την εξαφάνιση της γυναίκας και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού της από την αστυνομία.

Η 49χρονη μητέρα φορούσε τζιν παντελόνι, ροζ μπλούζα και οδηγούσε ένα λευκό Suzuki Swift με κόκκινο καπό, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η γυναίκα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας για τα οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Οι τελευταίες πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η τσάντα της 49χρονης βρέθηκε στην Ελευσίνα, μαζί με προσωπικά της έγγραφα, χωρίς ωστόσο, να βρίσκεται μέσα το κινητό της τηλέφωνο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση