GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φως στην αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης Άννυ από μάρτυρες που γνώριζαν τον πατέρα της

Την εκτίμηση ότι ο πατέρας της Άννυ μαζί με το φίλο του Νικολάι συμμετείχαν από κοινού στην αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης, κατέθεσε στ...


Την εκτίμηση ότι ο πατέρας της Άννυ μαζί με το φίλο του Νικολάι συμμετείχαν από κοινού στην αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης, κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση, μάρτυρας από το στενό κύκλο του πατέρα της μικρής. "Μισά-μισά πιστεύω τα έκαναν" είπε.

Περιέγραψε τη σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο υποστηρίζοντας ότι πριν γνωρίσει τη μητέρα της Άννυ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών:

"Γνωρίζω μόνο τον Σάββα με τον οποίο είχαμε σχέση από το 2008 έως το 2010. Περνάγαμε μια χαρά και μετά γνώρισε τη Δημητρίνα η οποία έμεινε έγκυος. Όταν είμαστε μαζί δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Γνώρισε τη Δημητρίνα και τον έκανε χάλια. Είχαν κάνει σχέση πίσω από την πλάτη μου. Κράτησε κρυφό ότι έμεινε έγκυος μέχρι τέταρτο μήνα. Ο Σάββας ήθελε το παιδί".

Τόνισε μάλιστα πως ο πατέρας ήταν εθισμένος στην ηρωίνη: "Έπινε πάρα πολύ, μία φορά βγήκε 15 φορές από το σπίτι μου για να κάνει ηρωίνη".

Συνεχίζοντας την κατάθεση περιέγραψε μια συνάντηση με τον Νικολάι το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου  του 2015 το βράδυ σε ένα πάρτι, λίγες ήμερες πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία της Άννυ.

Υποστήριξε πως ο Νικολάι έφτασε στο πάρτι στις 9:30: "Ο Νικολάι μου είπε ότι ο Σάββας είναι χάλια από την ηρωίνη και όταν τον ρώτησε που είναι η Άννυ του είπε ότι κοιμάται. Πρόσεξα ότι το δάχτυλο του ήταν δεμένο".

Ανέφερε επίσης πως "ο Σάββας είχε σχέση και με άλλα τραβεστί" ενώ για τον Νικολάι υποστήριξε πως είχε σχέσεις με άνδρες και μάλιστα εκδιδόταν μέσω ιστοσελίδας.

Για το τι συνέβαινε στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα κατέθεσε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

"Σε αυτό το διαμέρισμα έρχονται νύχτα φεύγουν νύχτα, όλοι βουλγαρικής καταγωγής. Εγώ όταν γνώρισα τον Σάββα ήταν μόνος του με ένα σκυλάκι. Είχαμε μιλήσει, τον είχα συναντήσει τέσσερις πέντε φόρες. Μια φορά είχα δει και τη Δημητρίνα" κατάθεσε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενε η Άννυ, η οποία αναφέρθηκε και σε ένα βίαιο περαστικό που σημειώθηκε στις 9 Μαρτίου 2015.

"Με φώναξε η μαμά μου: κατέβα ο Σάββας σκοτώνει τη γυναίκα του. Όταν κατέβηκα είχαν σταματήσει τον καβγά. Ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία αλλά όταν ήρθε δεν άνοιξαν. Νομίζω ότι την μέρα που μάλωσε με τη Δημητρίνα μου έφερε την Άννυ και είπε αυτό είναι το παιδί μου, του είπα ότι είναι πολύ όμορφο να το προσέχει" περιέγραψε η διαχειρίστρια.

Η γυναίκα ανέφερε πως "εκείνη την ημέρα ο Σάββας είπε πως η Δημητρίνα δεν θέλει να δει το παιδί της και εγώ προσπαθώ να την πείσω να δει το παιδί της, να κατέβει κάτω να το δει. Η μητέρα μου μετά του είπε γιατί δέρνεις τη γυναίκα ;".

Όπως είπε, εκείνη μόνο μια φορά είχε ακούσει τη φωνή της μικρής ενώ επικαλέστηκε μαρτυρία ένοικου που έχει φύγει από τη ζωή, ότι άκουγε το παιδάκι να κλαίει.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον δεύτερο κατηγορούμενο Νικολάι επισημαίνοντας πως τον είχε δει μια φορά.  "Μου παρουσιάστηκε ως μοντελίστ από την Τυνησία" ανέφερε.

Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε κι άλλος ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος κατέθεσε χαρακτηριστικά : "την χτύπαγε, την τράβαγε από τα μαλλιά". 

Αίσθηση προκάλεσε στη δικαστική αίθουσα και η κατάθεση υπαλλήλου κοσμηματοπωλείου ο οποίος ανέφερε πως ο Σάββας του πουλούσε τα παιχνίδια της μικρής για 50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση