GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξαφάνιση της 50χρονης από τη Σαλαμίνα και η υπόθεση με τις λίρες

Για περισσότερους από τρεις μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη η αγωνιώδης αναζήτηση για την οικογένεια της Έλενας Όλντερσνορφ η οποία εξαφαν...


Για περισσότερους από τρεις μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη η αγωνιώδης αναζήτηση για την οικογένεια της Έλενας Όλντερσνορφ η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου στα Πετράλωνα. 

Οι αρχές και οι συγγενείς έχουν επικεντρώσει τις τελευταίες μέρες τις έρευνες τους στη Σαλαμίνα όπου βρίσκεται το εξοχικό σπίτι που κληρονόμησε η 50χρονη απο τον σύζυγό της. Πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες.

Αρχικά ερεύνησαν το σπίτι προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας, ενώ στη συνέχεια κοίταξαν λεπτομερώς όλες τις γωνιές του σπιτιού για να δουν εάν η πληροφορία που είχαν λάβει ήταν σωστή. Τελικά οι χρυσές λίρες δεν εντοπίστηκαν, ενώ δεν συγκέντρωσαν στοιχεία που να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια εντός της οικείας.

Μια γυναίκα κάτοικος της Σαλαμίνας ανέφερε βλεποντας τη φωτογραφία της 50χρονης ότι τη συνάντησε στις αρχές του περασμένου Αυγούστου σε ένα μοναστήρι της περιοχής. Πρόκειται για μια μικρή μονή του παλαιού ημερολογίου και ρωσικών καταβολών η οποία ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο η μαρτυρία δεν επιβεβαιώθηκε καθώς η μονή ήταν κλειστή και ο ηγούμενος απουσίαζε. Οπότε θα μεταβούν και πάλι αύριο στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς όπως τους είπαν οι κάτοικοι της περιοχής κάθε Κυριακή στη μονή πραγματοποιείται λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση