GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάτσεκ Γκμοχ: Το... τροχαίο του γιου του θα στοίχιζε 60.000 ευρώ!

Θύμα τηλεφωνικής απάτης παρ' ολίγον να πέσει ο γνωστός προπονητής, Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος έφθασε στο παρά πέντε να δώσει το ποσό τ...


Θύμα τηλεφωνικής απάτης παρ' ολίγον να πέσει ο γνωστός προπονητής, Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος έφθασε στο παρά πέντε να δώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, προκειμένου να γλιτώσει το γιο του από την φυλακή.
Οι απατεώνες αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο τους τον παλιό προπονητή του ΟΦΗ και του ΠΑΟ, ο οποίος διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του στο Κορωπί. Μάλιστα οι κακοποιοί, καθ όλη την διάρκεια εφαρμογής του σχεδίου, πρέπει να βρίσκονταν κοντά στο σπίτι, παρακολουθώντας κάθε κίνηση.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο γιος του Γ. Γκμόχ έφυγε από το σπίτι, προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό τους πρόσωπο που επίσης διαμένει στο Κορωπί. Η κίνηση αυτή έγινε αντιληπτή από τους απατεώνες, οι οποίοι ήδη παρακολουθούσαν το σπίτι του πρώην προπονητή.
Λίγη ώρα μετά άρχισε να χτυπά το σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι του Γκμόχ. Ο γνωστός προπονητής σήκωσε το ακουστικό και άκουσε έντρομος μια γυναικεία φωνή να του συστήνεται ως αστυνομικός της Τροχαίας, και να τον ενημερώνει σε έντονο ύφος πως ο γιος του προκάλεσε τροχαίο και έχει τραυματίσει σοβαρά μια 15χρονη Αλβανίδα, η οποία χαροπαλεύει.
Ο παλιός προπονητής τα έχασε.  Άρχισε να κάνει ερωτήσεις για το πού βρίσκεται εκείνη την στιγμή ο γιος του, για να λάβει την απάντηση: «εδώ στο Τμήμα τον έχουμε. Είναι τρομοκρατημένος και κλαίει, γιατί έξω από το Τμήμα είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του θύματος και απειλούν να λιντσάρουν το παιδί σας».
Εκείνη την στιγμή πήρε το τηλέφωνο ένας άνδρας, ο οποίος συστήθηκε ως Αξιωματικός της Τροχαίας και απείλησε το προπονητή πως το παιδί του θα μπει φυλακή εάν δεν τους δώσει 60.000 ευρώ, προκειμένου να κάνουν τις δέουσες ενέργειες, ώστε ο γιος του να επιστρέψει στο σπίτι.
Καθ' όλη την διάρκεια της συνομιλίας και ενώ αρχικά οι απατεώνες είχαν πείσει το προπονητή να απενεργοποιήσει το κινητό του, ο Γ. Γκμόχ, άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα να γράψει σε ένα σημειωματάριο στην σύζυγο του να επικοινωνήσει με το συμπέθερο τους που θα πήγαινε ο γιος τους, ενεργοποιώντας παράλληλα το κινητό. Όταν πια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για απάτη, η σύζυγος ενημέρωσε με εντολή του Γ. Γκμόχ την Αστυνομία, καθώς ο ίδιος συνέχιζε να μιλά στο σταθερό τηλέφωνο με τον δήθεν Αξιωματικό της Τροχαίας.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κοντά στο σπίτι του γνωστού προπονητή έφθασε ομάδα ΔΙΑΣ, αντελήφθησαν να φεύγει στην θέα τους με ταχύτητα από το σημείο, ένα αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση