GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνής Ημιμαραθωνίος… after στη Θεσσαλονίκη

Την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης -...


Την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - στις 8 Οκτωβρίου 2016 - ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου. 

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Δεχόμενη το αίτημα δεκάδων ομάδων για ολιγοήμερη παράταση και προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων, η Ο.Ε. αποφάσισε να μεταθέσει την προθεσμία για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης και των ατομικών εγγραφών.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση. 

Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη νυχτερινή αθλητική εκδήλωση της πόλης, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ της χώρας! 

Επιπλέον, για όλες τις ομάδες που θα συγκεντρώσουν 50 συμμετοχές και άνω, η Οργανωτική Επιτροπή θα προσφέρει 10% δωρεάν συμμετοχές στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. 

Οι δωρεάν συμμετοχές σε ποσοστό 10% ισχύουν για όλα τα “running teams”, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που θα δημιουργήσουν οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής προσφοράς, η ΕΟΣΛΜΑ-Υ, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα γυμναστήρια, κλπ., εξαιρουμένων μόνο των ομάδων που θα δημιουργήσουν οι χορηγοί της διοργάνωσης, για τους οποίους ισχύουν ειδικές συμφωνίες. 

O 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση