GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΜΒΑ από τον Σαββίδη! Τι πρότεινε (για τον Alpha) στον Κοντομηνά...

Ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση επιβεβαίωσε τις προθέσεις του να μπει στον χώρο των media, κάνοντας ανοιχτή πρό...

Ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση επιβεβαίωσε τις προθέσεις του να μπει στον χώρο των media, κάνοντας ανοιχτή πρόταση για αγορά τηλεοπτικού σταθμού.

«Εγώ από εκείνη τη στιγμή που έκανα το σχόλιο μου, εκείνο το βράδυ των αποτελεσμάτων, δε σχολίασα ξανά. Εγώ τη σοβαρότητα των προθέσεων μου την έδειξα, όταν η πρόταση μου έφτασε τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτα από όλα είναι ένας διαγωνισμός, που προϋποθέτει ότι κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Για αυτό και συνεχάρην αυτούς που κέρδισαν. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το προσεγγίζουν με άλλο τρόπο και παίζουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Εγώ, τη σοβαρότητά μου, είμαι έτοιμος να τη δείξω και στη συνέχεια.

Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει. Είμαι έτοιμος στο πλαίσιο της προστασίας της θέσης των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι που έχασε το διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και στο κανάλι Alpha και τον κ. Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους. Κι εγώ εγγυώμαι ότι θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Εγώ θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μία συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος ο οποίος το φωνάζω συνέχεια, ότι δεν επιτρέπεται να μειώνονται οι θέσεις εργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος, για τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των media. Και αυτή την ανακοίνωση μου, ας τη λάβουν όλοι ως επίσημη προσφορά, σε όλους αυτούς που χάνοντας την άδεια τους, είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση