GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση του ALPHA για τον Θάνο Δημάδη

Εξηγήσεις από τον Θάνο Δημάδη αναμένει ο ALPHA, σημειώνοντας πως έχει καλέσει τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ να απέχει από τα καθήκοντά του...


Εξηγήσεις από τον Θάνο Δημάδη αναμένει ο ALPHA, σημειώνοντας πως έχει καλέσει τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ να απέχει από τα καθήκοντά του.

"O Alpha, σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει.

Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του" αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA.

 

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση εξεδόθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τους δύο δημοσιογράφους και τον υπουργό Επικρατείας στη Νέα Υόρκη,  όταν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, συνελήφθησαν μεταμφιεσμένοι να παρακολουθούν το κυβερνητικό στέλεχος στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση