GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφεντικό του Μάντσεστερ η Σίτι - BINTEO

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε στη Σίτι για να πάρει πρωτάθλημα και το έκανε σαφές στον Ζοζέ Μουρίνιο. Η Σίτι με εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικά στ...

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε στη Σίτι για να πάρει πρωτάθλημα και το έκανε σαφές στον Ζοζέ Μουρίνιο. Η Σίτι με εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θριάμβευσε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με 2-1 και παραμένει πρωτοπόρος και αήττητη στην Premier League με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ για τη Σίτι στο 15' και ο Ιεανάτσο, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ντε Μπρόινε στο δοκάρι, έκανε το 2-0 στο 36' δείχοντας ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βάδιζε ολοταχώς προς ένα περιφανή θρίαμβο.

Όμως το λάθος του Μπράβο στο 42' έδωσε την ευκαιρία στον Ιμπραΐμοβιτς με απ' ευθείας σουτ μέσα από την περιοχή να μειώσει 2-1 πριν λήξει το ημίχρονο και να βάλει τη Γιουνάιτεντ ξανά μέσα στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, όμως, παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιο μπήκε πιο πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και η Σίτι πανηγύρισε τη σπουδαία νίκα.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Μπλιντ, Σο, Φελαϊνί, Πογκμπά, Μχιταριάν (46' Αντέρ Ερέρα), Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Ρούνεϊ, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Μπράβο, Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (60' Σανέ), Νολίτο, Ιχεανάτσο (53' Φερνάντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση