GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντβόρκοβιτς: Η Ελλάδα πρότεινε στη Ρωσία τη δημιουργία κοινοπραξίας για την εκμετάλλευση φυσικών πόρων

Η Ελλάδα πρότεινε στη Ρωσία τη δημιουργία κοινοπραξίας για την εκμετάλλευση φυσικών πόρων, δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός τ...


Η Ελλάδα πρότεινε στη Ρωσία τη δημιουργία κοινοπραξίας για την εκμετάλλευση φυσικών πόρων, δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της ρωσικής κυβέρνησης, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς.

«Υπάρχουν έργα που προτάθηκαν από τους Έλληνες συναδέλφους μας, όπως μια κοινοπραξία για την εξόρυξη φυσικών πόρων στην ελληνική επικράτεια», δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Τα έργα αυτά «προτάθηκαν στο ανώτατο επίπεδο, και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Γίνονται συνομιλίες για το ζήτημα (...). Αλλά θα χρειαστεί η έγκριση των ελληνικών αρχών», πρόσθεσε ο ίδιος.

O Αρκάντι Ντβόρκοβιτς ανέφερε ότι η ρωσική κρατική επιχείρηση αερίου Gazprom διαπραγματεύεται με ελληνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της ΥΑΦΑ-Ποσειδών, με την οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Τι Σαμαράς τι Κυριάκος τι Τσίπρας δύστυχε Έλληνα ?
    Σαμαράς : ‘’ Επαναδιαπραγμάτευση’’ λέμε την καταπολέμηση της ύφεσης
    ======================================
    Ξεχνώντας τα όσα εντυπωσιακά υποσχόταν από το προεκλογικό μπαλκόνι, ο πρωθυπουργός -πια- Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων, ήταν σαφής:
    Ενώ ως τώρα, με την ανεξέλεγκτη ύφεση οι ανάγκες χρηματοδότησης του προγράμματος αυξάνονται, όπως δυστυχώς, τόσες φορές προειδοποίησα… Εμείς πρώτοι θέλουμε να σταματήσει αυτό… Εμείς πρώτοι θέλουμε να αρχίσουμε να…
    …βγαίνουμε από το τέλμα. Αυτό είναι το αντικείμενο της «επαναδιαπραγμάτευσης».
    Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τους στόχους! Πρέπει να αλλάξουν όσα εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους μας: Θέλουμε την καταπολέμηση της ύφεσης! Το λέμε «επαναδιαπραγμάτευση», για να υπογραμμίσουμε ότι θέλουμε να έλθουμε σε συνεννόηση, σε συμφωνία, με τους εταίρους μας. Απορρίπτουμε τις μονομερείς ενέργειες! Ζητάμε «τροποποιήσεις» του προγράμματος, ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που επιτείνουν την ύφεση, ακριβώς για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους του.
    Σχόλιο : Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η περίφημη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη του καιρού μας. Ο δρόμος για τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει…και δυστυχώς ξαναακούμε τα ίδια.
    Τι Σαμαράς τι Τσίπρας δύστυχε Έλληνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση