GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Παππά στον Φωτήλα για τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσωνας Φωτήλας, με αφορμή τις τηλεοπτικ...


Αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσωνας Φωτήλας, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το κόμμα σας έχει ψηφίσει όλες τις διατάξεις του νόμου μας σε σχέση με τον διαγωνισμό και όλες τις προϋποθέσεις», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και συμπλήρωσε: «Δεν θα έπρεπε τώρα, λοιπόν, για λίγα λεπτά δημοσιότητας να σηκώνεται αυτός ο αχός».

«Και κρατηθείτε και για την Τράπεζα Αττικής. Και μην προτρέχετε, διότι από ότι μαθαίνω αυτά που βγάζουν μάτι σε σχέση με την Τράπεζα Αττικής είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Κρατηθείτε», ανέφερε ο κ.Παππάς.

«Θα ήθελα μία απάντηση, και εδώ να είναι ευθεία, για το αν προτίθεστε να φέρετε τα τέσσερα «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής. Αν προτίθεστε να μας πείτε πότε αν όχι να μας πείτε γιατί», ανέφερε ο κ. Φωτήλας.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση