GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό με τις άδειες

Για προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή αποτελεί η δήλωση του πρωθυπ...


Για προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή αποτελεί η δήλωση του πρωθυπουργού ότι «όποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια».

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, αφού τονίζει οτι «οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει τον διαγωνισμό - παρωδία που έστησε η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες», υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό, «τον οποίον δεν ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κ. Γεροβασίλη», ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, που ενέκρινε το υπ’ αριθ. 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις πλειοδότες.
 «Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση