GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αφεντικό" του Μάντσεστερ ο Γκουαρντιόλα!

Η Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μλαντσεστερ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 επί της Γιουνάιτεντ, και μάλιστα μέσα στο Ολντ Τ...


Η Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μλαντσεστερ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 επί της Γιουνάιτεντ, και μάλιστα μέσα στο Ολντ Τράφορντ, σε ένα παιχνίδι όπου και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Ντε Μπρούινε, “εκτελώντας” τον Ντε Χέα μετά από μακρινή μπαλιά του Κολάροφ και κεφαλιά του Ιεανάτσο, ενώ τα γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διπλασίασε στο 36' ο Ιεανάτσο, που απλά χρειάστηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, η οποία μετά το ωραίο σουτ του Ντε Μπρούινε χτύπησε στο δοκάρι και βρέθηκε στα πόδια του Νιγηριανού άσου.

Και εκεί που η Σίτι έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Μπράβο (που αποτελεί προσωπική επιλογή του Γκουαρντιόλα και μάλιστα για χάρη του... ξενιτεύτηκε στην Τορίνο ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ) έδωσε στον Ιμπραΐμοβιτς την ευκαιρία να μειώσει σε 1-2 και να ξαναβάλει τη Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Μπράβο λίγο έλειψε να... χαρίσει κι άλλο γκολ στους “Κόκκινους Διαβόλους”, όμως αυτή τη φορά ο Ιμπραΐμοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η Γιουνάιτεντ που πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, φτάνοντας κοντά σε αυτό με τον Ιμπραΐμοβιτς σε δύο περιπτώσεις,, ενώ στο 71' ο Ράσφορντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από την άλλη, η Σίτι θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι στο 75', με το σουτ του Ντε Μπρούινε να σταματά στο δοκάρι του Ντε Χέα.

Στις καθυστερήσεις και πάλι από λάθος του Μπράβο ο Ράσφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τέλος και να κάνει τη Σίτι... αφεντικό του Μάντσεστερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση