GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προχωρημένη φωτογράφιση του Αλέξη Τσίπρα με θέα τη Νέα Υόρκη!

Για επιστροφή της Ελλάδας στο μονοπάτι εξόδου από την επταετή οικονομική κρίση, μίλησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, σε συ...


Για επιστροφή της Ελλάδας στο μονοπάτι εξόδου από την επταετή οικονομική κρίση, μίλησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να υπάρξει θετική ανάπτυξη φέτος και μερική επιστροφή στις αγορές ομολόγων το 2017.
Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι τα έσοδα της κυβέρνησης και οι εισροές από τον τουρισμό είναι ισχυρά και ότι η Ελλάδα μπορεί να καταγράψει ανάπτυξη της τάξης του 0,2% έως 0,4% φέτος, πολύ παραπάνω από την πρόβλεψη της Eurostat, που προέβλεψε συρρίκνωση κατά 0,3%.
H συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Reuters έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου που ενοικιάστηκε για το σκοπό αυτό και όπως σημειώνει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε πώς το δικό του δωμάτιο ήταν πολύ μικρότερο, χωρίς θέα. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε με μπλε κοστούμι και με το χαρακτηριστικό του ανοιχτό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε τις φωτογραφίες του Έλληνα πρωθυπουργού


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση