GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεληφθησαν μητέρα και γιος γιατί έκαναν σεξ!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν για αιμομιξία γιατί έκαναν, κοινοί συναινέσει, σεξ! Οι αρχές, πέρασ...


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα και ο γιος της συνελήφθησαν για αιμομιξία γιατί έκαναν, κοινοί συναινέσει, σεξ! Οι αρχές, πέρασαν χειροπέδες στην 44χρονη Melissa Nell Kitchens από τη Βόρεια Καρολίνα και στον 25χρονο Shaun Thomas Pfiffer, καθώς όπως αναφέρει το τοπικό WCNC προχώρησαν σε ερωτική συνεύρεση τον περασμένο Αύγουστο. 

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι μια σειρά από πειστήρια πιστοποιούν το γεγονός της αρρωστημένης πράξης, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πώς οι εν λόγω κατηγορίες βγήκαν στο φως. 

Ο γιος της, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ζούσε με τη σύζυγό του Shannon Roman και τη μητέρα του, κάτω από την ίδια στέγη στην Β. Καρολίνα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 25χρονος αναφέρει πως είναι "παντρεμένος" ως κοινωνική κατάσταση, στη σελίδα του στο Facebook, και έχει φωτογραφίες με τη μητέρα του και ένα μωρό που πιστεύεται ότι είναι ο γιος του. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η 44χρονη έγραψε ένα εκτενές σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία του γιου της: "Δε μπορώ να ξεπεράσω το πόσο όμορφος είσαι και είμαι έτοιμη να κλάψω (...), τα πράγματα είναι πολύ στρεσογόνα και σ' αγαπώ και σε σέβομαι κάθε απόφασή σου -αρκεί να είσαι ευτυχισμένος και ασφαλής (...)Μου λείπεις και εύχομαι να είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας (...) σ' αγαπώ Shaun...".

Οι δυο τους, κινδυνεύουν τρία χρόνια φυλάκιση. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση