GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΡΙΜΑ! Υπήρξε και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

Kyriakos Melas  Υπήρξε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθεί και σχολιάζει τα τεκταινόμενα στη διεθνή σκηνή, μιλάει για ....αυτοαποκαλούμεν...

Kyriakos Melas
 Υπήρξε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθεί και σχολιάζει τα τεκταινόμενα στη διεθνή σκηνή, μιλάει για ....αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά δίνοντας έμφαση στην σοσιαλιστική της καταγωγή και επί 18 μήνες δεν σχολιάζει όσα βιώνουμε σήμερα αναμένοντας την μεγάλη πρόσκληση που αργεί, από τον τεράστιο ηγετη , για συμπορευση με τους ΑΝΕΛΙΤΕΣ , μιας και η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά , δείχνει διάθεση συμπόρευσης με την δεξιά ! Και ταυτόχρονα ποστάρει και φωτογραφία της με τον Ανδρέα Παπανδρεόυ , αναπολώντας τις μεγάλες στιγμές , άσχετα αν βλέπει την λύση στους σημερινούς ξενέρωτους αριστερούς καραγκιόζηδες και πρώην διώκτες του !

2 σχόλια

  1. Κύριοι και κυρίες του ‘’ΠΑΣΟΚ’’,

    Εσείς και για σας, τι να πρωτοθυμηθεί και τι να..αποκρύψει κανείς.

    @Να θυμηθούμε τις υπονομεύσεις, του πληθωρικά ατάλαντου Βενιζέλου, τις ίντριγκες του λαλιώτικου ΄΄βρέφους’’ και τις γειτονο-μιλτιαδο-παπάρες? Τις ευκαμψίες και τους αλληθωρισμούς τόσο με τη δεξιά όσο και με την ‘’αριστερά’’? Οι μισοί με τον Σαμαρά και οι άλλοι ..μισοί με τον Σύριζα?

    @Δντής της ορχήστρας ο πολλαπλός πράκτορας ‘’ΑΣΤΡΙΤΗΣ’’ ο δηλητηριώδης ,που θέλει σώνει και καλά να γυρίσει να συνεχίσει τα βρόμικα και άθλια παραπολιτικά παιχνίδια του ΔΙΧΑΣΜΟΥ και της ψευτιάς?

    @Θα γυρίσουμε πάλι πίσω στον ‘’αστερισμό’’ της ΑΥΡΙΑΝΗΣ των κουράδων και των παραπολιτικών μιασμάτων και θηραμάτων?
    Με τις «κλεμμένες» ψήφους του κινήματος ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ…

    @Λαλιώτικα και πάντα αλλιώτικα, από τους έντιμους κανόνες, «υποκλέψατε» την ψήφο πολλών εν ονόματι ..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Τελικά είστε προσωρινοί και αξιολύπητοι…!!!

    Ν Μαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kyriakos Melas

    Την Μαριλίζα την έκανε γραμματέα ο Γ. Παπανδρέου.
    Ο Παπανδρέου μήπως είναι στο ΠΑΣΟΚ (του Βενιζέλαρου και του Λομβέρδου) και δεν το ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση