GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στα γερμανικά αεροδρόμια - Βλάβες στο σύστημα ελέγχου των επιβατών

Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα αεροδρόμια της Γερμανίας λόγω της βλάβης που παρατηρήθηκε στο σύστημα ελέγχου των επιβατών. Σ...


Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα αεροδρόμια της Γερμανίας λόγω της βλάβης που παρατηρήθηκε στο σύστημα ελέγχου των επιβατών.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", η βλάβη εντοπίστηκε στο ομοσπονδιακό σύστημα πληροφοριών (βάση δεδομένων του δικτύου της  γερμανικής αστυνομίας και της ομοσπονδιακής εγκληματολογικής υπηρεσίας) προκαλώντας τεράστιες ουρές στα αεροδρόμια και μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.  

Παράλληλα, η εφημερίδα  σημειώνει ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από μη ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να περάσουν από τον επίσημο έλεγχο.

Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα : "Οι μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Και αν δεν επιλυθεί, υπάρχει μία εναλλακτική λύση: ένα σύστημα έκτακτης ανάγκης το οποίο λειτουργεί όμως πολύπλοκα", τόνισε.

Η γερμανική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε επίθεση από χάκερ.

ΠΗΓΗ: Bild

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση