GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΑΣΟΣ! Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ (που τα έδωσε όλα για τον Καλογρίτσα) μιλάει για ...κουμπαριές

Του Νίκου Στέφου . Ο πανικός της κυβέρνησης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος Η σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης και σημαντικής μερί...


Του Νίκου Στέφου.


Ο πανικός της κυβέρνησης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Η σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης και σημαντικής μερίδας των Μ.Μ.Ε. για τις τηλεοπτικές άδειες παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις κυρίως μετά την αποπομπή Καλογρίτσα από υπερθεματιστή.

Η κυβέρνηση, που βλέπει να μην της βγαίνει η ιστορία του διαγωνισμού, αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις και περνά στην αντεπίθεση. Η προσπάθεια εμφανής. Να δείξει στην κοινή γνώμη ότι αν κατηγορείται για διαπλοκή και εναγκαλισμό της με τους εργολάβους, δεν σημαίνει ότι και οι αντίπαλοί της είναι καλύτεροι... Είναι κι αυτοί διεφθαρμένοι.

Μέσα όμως στον εκνευρισμό της η αντεπίθεση αυτή μετατρέπεται σε προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λάσπης. Κι όποιον πάρει ο Χάρος! Στόχος της τώρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος! Ο στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων G.P.O. Αμαρτία του; Ότι είναι κουμπάρος του Χρήστου Καλογρίτσα.

Δεν αντιλαμβάνομαι όμως πού είναι το πρόβλημα; Ποιο είναι το... έγκλημα του Τάκη Θεοδωρικάκου; Η κουμπαριά; Ε και; Από πότε οι κουμπαριές αποτελούν ποινικά αδικήματα; Καταχράστηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος δημόσιο χρήμα; Όχι! Μοίρασε κρατικό χρήμα στον Καλογρίτσα; Όχι! Ανέθεσε δημόσια έργα στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ του Καλογρίτσα; Όχι! Δάνεισε δεκάδες εκατομμύρια στον Καλογρίτσα από κρατική τράπεζα; Όχι! Κατέστρεψε το Ταμείο των Μηχανικών; Όχι!

Ποιος λοιπόν κατηγόρησε τον Θεοδωρικάκο για την κουμπαριά του με τον Καλογρίτσα; Ο άλλος κουμπάρος του, ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης!!! Εκείνος που έδωσε επί της δικής του υπουργίας πολλά δημόσια έργα στον Καλογρίτσα και τουλάχιστον τις εργολαβίες του άξονα Πάτρας - Πύργου! Που επί προεδρίας του ως πρόεδρος του ΤΕΕ, υποθηκεύτηκε το μέλλον της Αττικής Τράπεζας! Ο υπεύθυνος της καταστροφής του Ταμείου των Μηχανικών!

Με τέτοιες όμως αντιδράσεις που μόνο Αυριανισμό θυμίζουν κι όχι Αριστερά με το ηθικό πλεονέκτημα, δεν μπορεί παρά να γελάει πια και το παρδαλό κατσίκι στα βοσκοτόπια της Ιθάκης... Γιατί πάει πολύ να ζητάς και τα ρέστα όταν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη. Όταν έχεις τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες. Γιατί οι ποινικές θα αναζητηθούν σύντομα. Πολύ σύντομα...

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ΤΙ ..ΔΕΞΙΑ !
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΄Η, ΤΑΝΚΣ ?
    Ο κουμμουνιστής Καλογρίτσας της’’ GPO’’ και ο Καραμανλής
    ============================================================
    Σ αυτόν τον άνθρωπο στηρίζεται ο Καραμανλής
    Καλογρίτσας: Ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου

    Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς ο Χρήστος Καλογρίτσας παραμονεύει από κάτω. Η διαπίστωση δεν χρήζει αμφιβολίας. Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» η οποία αν και αμιγώς αριστερής καταγωγής, έκανε το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία, είναι ένας από τους γνωστότερους εργολάβους κατασκευαστές. Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο αφορά την σχέση του επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βαρυποινίτη Βλαστού με τον υπόδικο επιχειρηματία Γιώργο Τρομπούκη, με μία από τις γνωστότερες εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την GPO.
    Ο Χρήστος Καλογρίτσας, που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.
    Διευθύνων Σύμβουλος της GPO είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.
    Ο άνθρωπός που στηρίζει τον Καραμανλή
    Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16» ο Γιώργος Τρομπούκης αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα επισημαίνει πως είναι ο άνθρωπός που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO. Η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική.
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Άκου τώρα, εκεί στέκονται προσοχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση