GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Οριστικές αποφάσεις αύριο για τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Στη διάρκεια συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) κ...


Στη διάρκεια συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και των νομικών συμβούλων του οργανισμού, αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις στο θέμα της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων. 

   Η σημερινή συνάντηση διακόπηκε, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων στον οργανισμό και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης."Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξεύρεση της χρυσής τομής", είπε χαρακτητιστικά, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ύστερα και από το νέο αίτημα που κατατέθηκε από τη διοίκηση του οργανισμού. 

   Ωστόσο, ο κ. Στεφανίδης, είπε στο ΑΠΕ - ΜΕ, ότι προκειμένου να βγούν και πάλι τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους η διοίκηση του οργανισμού, ενδέχεται να προσφύγει και πάλι στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας, αυτή τη φορά, ασφαλιστικά μέτρα, ή ακόμα και αγωγή, κατά άλλων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση