GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σεΐχης του Κατάρ εθεάθη στην Κέρκυρα

Με τελευταίο σταθμό την Κέρκυρα ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι, ολοκλήρωσε τις διακοπές του στο Ιόνιο. Ο ζάμπλου...


Με τελευταίο σταθμό την Κέρκυρα ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι, ολοκλήρωσε τις διακοπές του στο Ιόνιο. Ο ζάμπλουτος σεΐχης έφτασε στο αγαπημένο του νησί την Πέμπτη, έπειτα από πολυήμερη διαμονή στα νησιά του Ιονίου, καθώς προηγουμένως είχε επισκεφθεί τη Λευκάδα, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Το Aθηναϊκό Πρακτορείο εντόπισε τον εμίρη του Κατάρ σε γνωστό καφέ στην κεντρική πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας. Ο 64χρονος Εμίρης, φανερά ανανεωμένος, για ακόμη μια φορά εξέπληξε τους Κερκυραίους που τον είδαν να απολαμβάνει τον καφέ του στο κέντρο της πόλης, ντυμένος με ένα απλό T-Shirt και βερμούδα, περιτριγυρισμένος από προσωπικούς του φίλους Κερκυραίους, καθώς και άτομα του πληρώματός του και της προσωπικής του φρουράς.

Η επίσκεψή του στην Κέρκυρα, δεν έγινε ευρέως γνωστή, αφού προτίμησε να διαμείνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κομμένο της Κέρκυρας, ενώ τα άτομα που τον συνόδευαν, διέμεναν σε πολυτελείς θαλαμηγούς του στόλου του, που ήταν δεμένες στο λιμάνι.

Ο Εμίρης μετά από την τριήμερη σύντομη διαμονή του στο νησί, αναχώρησε από την Κέρκυρα αεροπορικώς, με ειδική πτήση για το Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση