GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ! ΤΙ ΕΠΑΘΕ ο (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ .   Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσοι εκφράσατε την υποστήριξη σας στήν αγωγή που κατέθ...

 Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσοι εκφράσατε την υποστήριξη σας στήν αγωγή που κατέθεσε εις βάρος μας ο...συνάδερφος μας Αλεξανδρος Τριανταφυλλιδης.
Ειμαι απολύτως βέβαιος ότι το δικαστήριο θα δικαιώσει απόλυτα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εμένα και την συντάκτρια μας Δημητρα Τσαμποδημου , της οποίας το κείμενο ήταν κριτικό κι αποκαλυπτικό, αλλα σε καμία περίπτωση συκοφαντικό και ψευδές.
Δεν σας κρύβω πως δεν έχω ακόμη τις απαντήσεις για τα κίνητρα και τις επιδιώξεις που οδήγησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την προκλητική και εν γνωσει του άδικη ενέργεια. Θέλει να πουλήσει στο πόπολο ότι τον πολεμούν τα μέσα ενημέρωσης κι αυτός δεν μασάει, θέλει να υπενθυμίσει στον πρωθυπουργό την ύπαρξη του μήπως και τον θυμηθεί στον ανασχηματισμό;
Μπα. Ποιον να πείσει. Όλοι τον ξέρουν. Μικρό χωριό η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Και όσοι δεν τον ξέρουν, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις μεταπηδήσεις του και την σταθερή προσήλωση του στην εξουσία και τους καρπούς της.
Η αλαζονεία σε συνδυασμό με την έλλειψη καλλιέργειας, κάνει τον άνθρωπο αχάριστο, άπληστο και φαντασμένο. Ο Αλεκος- όπως τον λέγαμε στην ΠΑΣΠ πριν γίνει...Αλεξανδρος παρά τον Ψωμιαδη και τον Παπαγεωργόπουλο, δεν υπολείπονταν σε μυαλό, παρά το γεγονός ότι εκείνο που τον χαρακτήριζε ήταν αφενός το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και αφετέρου. πλεόνασμα της ματαιοδοξίας του και της αδηφαγιας του.
Λάθος του, να νομίζει- κρίνοντας εξ ίδιων τα αλλότρια,- πως τώρα που βρέθηκε στην εξουσία θα υποτάσσει ανθρώπους και αξίες. Έτσι έμαθε στην ζωή του.
Παρασυρόμενος από τα φώτα της δημοσιότητας, μέτρησε τον ίσκιο του απόγευμα και το εξέλαβε ως μπόι.
Η πτώση του θα είναι απότομη και σύντομη.
Αυτόν τον δρόμο τον περπάτησαν πολλοί και θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Πώς αλλιώς θα δικαιολογούνταν η σοφή κουβέντα των αρχαίων Ελλήνων "αρχή ανδραν δεικνυσι".
Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν.
ΥΓ. Γνωρίζοντας ότι ο εν λόγω τα μόνα που πουλάει είναι χυδαίος λαϊκισμός και έξαλλη συμπεριφορά, απορώ πώς του ξέφυγε και δεν έκανε μια δήλωση αντάξια του ιδιότυπου ψυχισμού του, πως τα λεφτά που θα κερδίσει από την μάχη του κατα της διαπλοκής, θα τα διαθέσει για τους πρόσφυγες, τις απολυμένες καθαρίστριες, ή τους δημοσιογράφους που θα χάσουν την δουλειά τους από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Έτσι για να ολοκληρώσει την εικόνα του, όπως την ξέρουμε.

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.14 Σεπ 2016, 11:16:00 π.μ.

    Καταπληκτική περιγραφή, έχουσα όμως ανάγκη συμπληρώσεως: Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρος. Μπραβο κ.ΜΙΧΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση