GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησίασε το Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ άνοιξε ξενοδοχείο λουξ λίγο παρακάτω!

Πλησιάζει σιγά σιγα το Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. Και ακόμη και αν οι ψηφοφόροι δεν τον αφήσουν τελικά να μπει μέσα, θα έχει την κεφ...


Πλησιάζει σιγά σιγα το Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. Και ακόμη και αν οι ψηφοφόροι δεν τον αφήσουν τελικά να μπει μέσα, θα έχει την κεφαλήν κλίναι μόλις λίγα μέτρα μακρυά από το διάσημο κτίριο του 1600 της Pennsylvania Avenue: στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που άνοιξε, μόλις 5 τετράγωνα πιο πέρα, στο 1100 της Pennsylvania Avenue.


Το ξενοδοχείο με τα 263 (!) δωμάτια στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο. Υπεβλήθη σε εργασίες ανακαίνισης εδώ και 2 χρόνια, κόστισε 200.000.000 δολάρια και τώρα ανοίγει τις πύλες του για το κοινό.
Το κτίριο είναι το τρίτο ψηλότερο στην Ουάσινγκτον, ένα παλαιό ταχυδρομείο, του 1899, σε στυλ Romanesque.

Μάλιστα, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και μεγιστάνας του real estate έγραψε στο Twitter του τη Δευτέρα ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους «τους εκπληκτικούς άνδρες και γυναίκες που δούλεψαν σκληρά» για να ανακαινιστεί το ξενοδοχείο.

Το κτίριο έχει νοικιάσει ο Τραμπ για 60 χρόνια από το αμερικανικό δημόσιο πληρώνοντας νοίκι 3.000.000 δολάρια το χρόνο.
Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από $39 τη βραδιά και οι σουίτες από $556.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση