GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός απ' τη μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο

Μία από τις πιο δύσκολες επιχειρήσεις κατάσβεσης φωτιάς, για φέτος, καλείται να διαχειριστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κρήτης από ν...


Μία από τις πιο δύσκολες επιχειρήσεις κατάσβεσης φωτιάς, για φέτος, καλείται να διαχειριστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κρήτης από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σε όλη την Κρήτη έχει σημάνει συναγερμός καθώς η φωτιά, όπως είχε αναφέρει πρώτο το neakriti.gr, στον Σωματά Ρεθύμνου που ξέσπασε στις 12.45 έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα και μάλιστα σε περιοχή όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν πυροσβεστικά οχήματα. Ο πύρινος εφιάλτης έχει αποτεφρώσει μέχρι στιγμής δασική έκταση χαμηλής βλάστησης αλλά και χορτολιβαδική.

Με επικεφαλής τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, δυνάμεις και από τους τρεις νομούς της Κρήτης (Ρεθύμνου, Χανίων, Ηρακλείου) επιχειρούν ασταμάτητα τις τελευταίες ώρες, ενώ από αέρος συνδράμουν τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα Ηρακλείου και Χανίων με συνεχείς ρίψεις νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση