GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χριστίνα Πολίτη για τον Γιάννη Βούρο και την Ναταλία Γερμανού - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χριστίνα Πολίτη θα βρίσκεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αυτή τη σεζόν και παρά τα δημοσ...


Η Χριστίνα Πολίτη θα βρίσκεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αυτή τη σεζόν και παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί, η δημοσιογράφος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" πως δεν έχει "κρεμάσει" ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή της.
«Δεν έχω "κρεμάσει" κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Η Ναταλία είναι φίλη μου χρόνια και ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνουμε κάτι μαζί. Μου είχε πει και πέρυσι που ήταν καθημερινό. Αλλά δεν ήθελα πέρυσι να κάνω τηλεόραση και ειδικά καθημερινό. Φέτος που είναι σαββατοκύριακο, θα ξυπνάμε λίγο πιο νωρίς. Είναι μια κοπέλα που την ξέρω χρόνια, την εκτιμώ πάρα πολύ και νομίζω ότι θα μου βγάλει και θα της βγάλω καλά πράγματα» είπε η Χριστίνα Πολίτη.
Όσο για τις φωτογραφίες της με τον Γιάννη Βούρο, η Χριστίνα Πολίτη δήλωσε: «Εγώ βγάζω φωτογραφίες με όλο τον κόσμο. Αν είναι να τα είχα με όλο τον κόσμο θα ήμουν η πιο περιζήτητη. Το έχω συνηθίσει. Καμιά φορά γράφουν και πράγματα επιστημονικής φαντασίας. Τα αφήνω και περνάνε».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση