GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άννυ: Ο καυγάδες και οι ροζ κηλίδες αίματος στη σκάλα του ισογείου

Τα κομμάτια του παζλ της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ καλούνται να συμπληρώσουν με τις μαρτυρίες τους οι άνθρωποι που βρέθηκ...


Τα κομμάτια του παζλ της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ καλούνται να συμπληρώσουν με τις μαρτυρίες τους οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο περιβάλλον των κατηγορουμένων.
Η διαχειρίστρια του διαμερίσματος - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα μίλησε για κηλίδες αίματος που παρατήρησε στις σκάλες που οδηγούσαν στον υπόγειο. Εκ των υστέρων συνδιάζοντας  τα  γεγονότα είπε πως αρχικά είδε τις κηλίδες στη συνέχεια διαπίστωσε μια άσχημη "βρώμα" στο υπόγειο  και τέλος  μια έντονη μυρωδιά κολώνιας η οποία  κατέκλυσε την πολυκατοικία.
Αίσθηση  προκάλεσε , νωρίτερα , η κατάθεση ενός άνδρα , άλλοτε ερωτικού συντρόφου του πατέρα της Άννυ Σάββα , ο οποίος ισχυρίστηκε
πως ο κατηγορούμενος εκδιδόταν , με αγγελίες μέσω διαδυκτίου, και έκανε χρήση ηρωίνης .

" Ο Σάββας δεν είχε μυαλό για να κάνει τέτοια πράγματα..."

"Ο Σάββας δεν έχει μυαλό για να κάνει τέτοια πράγματα ...ο άλλος έχει μυαλό (σ.σ. Νικολάι )" είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο πρώην σύντροφος του
Στανισλάβ Μπακαρτιέβ γνωστού ως Σάββα αναφερόμενος στην εξαφάνιση  και τον τεμαχισμό της 4χρονης προσθέτοντας , ωστόσο , στη συνέχεια "Μισά μισά τα κάνανε και τα σχεδίασαν..."
Ο μάρτυρας κατέθεσε πως διατηρούσε ερωτικο δεσμό με τον Σάββα για περίπου δυο χρόνια και πως κατά τη δίαρκεια της σχέσης τους εκείνος δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. "Με τη Δημήτρινα γνωρίστηκε το 2010. Η Δημήτρινα έμεινε έγκυος και το κράτησε μυστικό από το Σαββα . Εκείνος  το έμαθε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήθελε να κρατήσει το παιδί" είπε ο μάρτυρας και περιέγραψε τον Σάββα ως ήρεμο άνθρωπο που δεν είχε καυγαδίσει ποτέ με κανέναν .
Πρόεδρος: Ποια ήταν η σχέση του με την Δημητρίνα ;
Μάρτυρας : Άκουσα οτι μάλωναν για την πρέζα . Εκείνη έκανε μόνο "μαύρο" .
Πρόεδρος : Εκείνη την περίοδο ο Σάββας έκανε χρήση ναρκωτικών;
Μάρτυρας : Ναι συστηματικά , ηρωίνη. Ζούσε με χρήματα που του έδινε η Δημητρίνα που δούλευε σε στούντιο...
Αναφερόμενος δε σε συνάντηση που είχε με τον Νικολάι (σ.σ. δεν ειχε γίνει ακομη γνωστή η εξαφάνιση της μικρής ) υποστήριξε πως όταν τον ρώτησε τι κάνει ο Σάββας εκείνος του απάντησε "πως ειναι χάλια απο την ηρωίνη". " Του  είπα " το ξέρω"  και μετά ρώτησα τι κάνει η Άννυ και μου απάντησε οτι κοιμάται..." .
" Ψέμματα λέει"
Ο μάρτυρας κατέθεσε πως δεν ειχε συναντήσει ποτέ την Άννυ "Ήρθε μια φορά ο Σάββας  κάτω  από το σπίτι για να φέρει μια  κρέμα αλλά του ειπα να μην ανέβει το παιδί γιατί εκεί ήμασταν όλοι τραβεστί" είπε συμπληρώνοντας  πως πίστευε ότι τόσο ο Σάββας όσο και η Δημητρίνα νοιάζονταν για το παδί καθώς συζητούσαν συνεχώς γι αυτό . Αν και ο μάρτυρας υποστήριξε πως εξαιτίας της χρήσης ο Σάββας κοιμόταν πολλές ώρες καθημερινά κατέθεσε πως δεν σκέφτηκε ποτέ ότι υπάρχει κίνδυνος για το παιδί.
Εισαγγελέας : Είχε ο Σάββας ερωτικές σχέσεις μόνο με γυναίκες;
Μάρτυρας :Με γυναίκες και άνδρες...
Εισαγγελέας : Είχε σχέση ο Σάββας με το Νικολάι
Μάρτυρας :Οχι
Εισαγγελέας: Πως το ξέρετε;
Μάρτυρας :  φαίνεται ...
Στη συνέχεια , ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο Νικολάι  έμενε στο,σπίτι της Μιχαήλ Βόδα ,με τον Σάββα , το Μεγάλο Σάββατο κάτι που  ο ίδιος αρνείται.  "Ψέμματα  λέει " διαμαρτυρήθηκε ο Νικολάι από το εδώλιο καθώς  ισχυρίζεται πως είχε  φύγει από τη Μιχαήλ Βόδα τη Μεγάλη Πέμπτη. Ο ισχυρισμός αυτός , μάλιστα , οδήγησε το δικαστήριο να καλέσει ως μάρτυρα μια γυναίκα στο σπίτι της οποίας ,σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, έμεινε φεύγοντας από το σπίτι- σφαγείο.

Ο καυγάδες και οι ροζ κηλίδες αίματος στη σκάλα του ισογείου

Στην μαρτυρία της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας της Μιχαήλ Βόδα είπε πως ο κατηγορούμενος αρχικά έμενε στο υπόγειο διαμέρισμα μόνος . "Δυο φορές  είχα δει την κατηγορούμενη... Ειχε γίνει ένας μεγάλος  καυγάς ,τους είδε η μητέρα μου να μαλώνουν . Με φώναξαν "ο Σάββας σκοτώνει τη γυναίκα του" μου είπαν . Όταν κατέβηκα ο καυγάς ειχε σταματήσει . Ενας από  τους ενοίκους πήγε στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν άνοιξαν οταν ήρθε η αστυνομία".  (...) " Κάποια στιγμή από το φωταγωγό άκουσα μια παιδική φωνή και κατάλαβα πως το παιδάκι ήταν στο υπόγειο αλλά δεν ειχα αντιληφθεί κάποια άλλη παρουσία . Μια φορά ο κατηγορούμενος μου είπε δίνοντας εξηγήσεις για τον καυγά : "Προσπαθώ να την κατεβάσω (σ.σ. Δημητρίνα ) να δει το παιδί της και δεν θέλει"  και τότε μας έφερε τη μικρή που ήταν μισό κοιμισμένη για να τη δούμε . (...)
Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ένας ακόμη ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι ο Σάββας ασκούσε βία σε βάρος  του παιδιού υποστηρίζοντας , ωστόσο , πως ειχε ξυλοφορτώσει την σύντροφο του.

"Είχα  δει κάποιες φορές  ότι υπήρχε  κινητικότητα στο διαμέρισμα και κάποια στιγμή συνάντησα και τον Νικολάι ο οποίος  μου είπε πως επισκέφθηκε το Σάββα και μου συστήθηκε ως μοντελίστ από την Τυνησία..." ανέφερε στην κατάθεση της  η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.
Η μάρτυρας υποστήριξε  πως μετά το έγκλημα ένας από τους ενοίκους , ο οποίος έχει πεθάνει , εκ των υστέρων είπε πως είχε ξανακούσει καυγάδες και είχε ακούσει κλάματα παιδιού".Ανατρέχοντας στην Μεγάλη εβδομάδα του 2015 η μάρτυρας κατέθεσε πως δεν έγινε κατι περίεργο που να της κίνησε την περιέργεια.
"Κάποια στιγμή είδα ροζ κηλίδες αίματος από τη σκάλα του ισογείου προς το υπόγειο . Δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι ήταν αίμα . Υπέθεσα, τότε , πως κάποιος απρόσεκτος έβγαλε σκουπίδια που έσταζαν. Ο αδελφός μου , μου ανέφερε, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, οτι μοίραζε πολύ έντονη μυρωδιά κολώνιας στην πολυκατοικία και σκεφτήκαμε πως έσπασε ένα μπουκάλι κολώνιας. Ο αδελφός μου , μου είχε πει λίγο νωρίτερα ,πως βρωμάει κάτι σαν ψοφίμι στο υπόγειο...". "Δηλαδή πρώτα  οι κηλίδες, μέτα η μυρωδιά και μετα η κολώνια" παρατήρησε ο πρόεδρος για να γνέφει θετικά η μάρτυρας .

"Μου ειχε πει πως θα πάρει το παιδί στη Γερμανία "

Φως στις ημέρες που η κατηγορούμενη Δημήτρινα Μπορίσοβα βρίσκονταν στη Γερμανία ,ενώ την φροντίδα της Άννυ είχε ο πατέρας της στην Ελλάδα, επιχείρησε να ρίξει με την κατάθεση της, νεαρή φίλη της η οποία την συνόδευε στο ταξίδι.
Η μάρτυρας , η οποία εργαζόταν στο ίδιο στούντιο με την κατηγορούμενη, υποστήριξε πως άφησε το παιδί  στον Σάββα ζητώντας  του να το κρατήσει η μητέρα του.
Πρόεδρος : Γιατί δεν ήθελε να μείνει με τον Σάββα;
Μάρτυρας: Δεν του είχε εμπιστοσύνη.
Πρόεδρος: Έκανε χρήση ναρκωτικών;
Μάρτυρας :Ναι μάλλον αυτός ήταν ο λόγος...
" Όταν της είπε πως πήρε το παιδί από την μητέρα του δεν ανησύχησε,  μιλούσε κάθε μέρα με το παιδί " είπε η μάρτυρας προσθέτοντας πως πρόθεση  της κατηγορούμενης ήταν να παει μόνιμα στη Γερμανία μαζί με το παιδί.
Πρόεδρος : Ο Σάββας το ήξερε;
Μάρτυρας : Δεν το ξέρω . Του έστελνε χρήματα απο τη Γερμανία. Ο Σάββας ήταν εκείνος που  ήθλελε να φέρει στην Ελλάδα  τη μικρή για να μην στέλνει στη Βουλγαρία χρήματα στην οικογενεια της η Δημητρίνα.

Μάλιστα , όπως είπε η μάρτυρας , μετά το έγκλημα εκτίμησε πως σκότωσε το παιδί γιατι κατάλαβε πως η Δημητρίνα θα τον άφηνε και θα έφυγε στη Γερμανία .
Η δίκη διεκόπη για τις 21 Σεπτεμβρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση