GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα που προκαλεί φρενίτιδα θαυμασμού

Μετά από 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο, ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, θα πουν "αντίο" τον πρ...


Μετά από 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο, ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, θα πουν "αντίο" τον προσεχή Ιανουάριο, οπότε μερικές παραπάνω λήψεις από το γκλάμορους ζευγάρι.
Η 52χρονη Μισέλ θα κοσμεί τα εξώφυλλα δυο περιοδικών, των InStyle και Essence (τεύχη Οκτωβρίου)- στο τελευταίο ποζάρει μαζί με τον πλανητάρχη σύζυγό της.
Η Πρώτη Κυρία, αν και είναι εντυπωσιακή και στα δυο έντυπα, εντούτοις μια φωτογραφία του ζεύγους στις μέσα σελίδες του Essence, προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για την εικόνα όπου Ομπάμα και Μισέλ, ποζάρουν αντικριστά ο ένας από τον άλλον και στην οποία δείχνουν ερωτευμένοι παρά το γεγονός ότι κλείνουν αισίως 24 χρόνια γάμου. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του κοινού, μαγνήτισαν τα σωματικά προσόντα της Μισέλ, με πολλούς χρήστες να εκθειάζουν το σώμα των μαύρων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση