Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

  Η Γ.Γ Ενημέρωσης: Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια


  «Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τις τηλεοπτικές άδειες, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

  Νωρίτερα, είχε προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του Alpha, όπου προέβη σε καταγγελίες για την διαφάνεια του διαγωνισμού, τον οποίο χαρακτήρισε «έκτρωμα», ενώ παράλληλα, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει.

  «Η σημερινή συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΓΓΕΕ και συνεχίζει:

  «Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με εντελώς αδιάβλητο και επιτυχημένο τρόπο. Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία, αλλά και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο οποίος θα πέσει στο κενό».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η Γ.Γ Ενημέρωσης: Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr