GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανιώνιος από... πέρυσι "έσβησε" τον Αστέρα Τρίπολης!

Μια χαψιά έκανε ο «πάνθηρας» τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Πανιώνιος «εξαφάνισε» από το γήπεδο τους Αρκάδες και με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση ...


Μια χαψιά έκανε ο «πάνθηρας» τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Πανιώνιος «εξαφάνισε» από το γήπεδο τους Αρκάδες και με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση επικράτησε 3-0 των Αρκάδων στη Νέα Σμύρνη. Εξαιρετικός ο Μπεν, που τα έκανε όλα εκτός από το να σκοράρει, αλλά και ο Φούντας που πέτυχε δύο γκολ (24’, 57’), με το δεύτερο να είναι πανέμορφο. Το άλλο ο Ανσαριφάρντ (52’), ο οποίος είχε επίσης καλή απόδοση, αν και του έπιασε πέναλτι ο Κοζίτσκι στο 15ο λεπτό.

Το ματς


Ο Πανιώνιος ήταν ένα ερωτηματικό πριν τον αγώνα, καθώς, καταρχάς έχει άλλον προπονητή και επιπλέον έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Από την άλλη, κι ο Αστέρας έχει αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά πορεύεται με τον ίδιο τεχνικό. Αξίζει να τονιστεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από οκτώ Έλληνες στην αρχική τους ενδεκάδα. Ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα των γηπεδούχων και κάπως συμπαθητική εκκίνηση των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Μιλόγεβιτς άρχισε από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά να παίρνει μπρος και επέβαλλε τον ρυθμό από εκείνο το σημείο και μετά, με τον Μπεν να είναι αρκετά κινητικός από τα δεξιά.

Μάλιστα, άγγιξε το 1-0 στο 15’, αλλά ο Ανσαριφάρντ νικήθηκε από τον Κοζίτσκι σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Οικονόμου από τον Ιωαννίδη (χέρι). Ο Πανιώνιος δεν πτοήθηκε από τη συγκεκριμένη φάση και σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και συνεχίζοντας να πλαγιοκοπεί, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και στην επόμενη καλή φάση που δημιούργησε άνοιξε το σκορ. Στο 24’ ο Βλάχος έκανε ωραία κάθετη μπαλιά και ο Ανσαριφάρντ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα από τα δεξιά, η άμυνα του Αστέρα έχασε τον Φούντα που από κοντά δεν γινόταν να αστοχήσει. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να προοδεύουν αγωνιστικά και ενώ ο Αστέρας έκανε στο πρώτο μέρος μόνο ένα μακρινό σουτ με τον Γιαννούλη και ένα φάουλ του Μάσα στο 42ο λεπτό. Το γεγονός ότι ο Μάκης Χάβος έκανε την πρώτη του αλλαγή πριν την ανάπαυλα (Χαμντανί αντί Τσιλιανίδη λέει πολλά).

Στο δεύτερο μέρος όχι απλά δεν βελτιώθηκε η εικόνα του Αστέρα, αλλά ουσιαστικά παραδόθηκε στον Πανιώνιο, που καθάρισε την υπόθεση νίκη πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Ο Μπεν ήρθε με φόρα από το πρώτο ημίχρονο, στο 51’ τρύπησε την άμυνα των Αρκάδων με κάθετη πάσα, βρήκε τον Ανσαριφάρντ που βγήκε απέναντι από τον Κοζίτσκι και αυτήν τη φορά τον νίκησε. Πριν καν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν και με τον Μάκη Χάφο να πραγματοποιεί την τελευταία του αλλαγή στο 54’ (η δεύτερη του Δημούτσου ήταν αναγκαστική), ο Φούντας κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του με εξαιρετικό γκολ. Η μπάλα έσκασε μπροστά του στα όρια της μεγάλης περιοχής και λίγο πριν χτυπήσει δεύτερη φορά στο έδαφος έπιασε ένα ωραίο γυριστό και την έστειλε στα δίχτυα.

Από τα μέσα του ημιχρόνου και ύστερα το ματς «έσβησε». Ο Αστέρας δεν μπορούσε να συνέλθει και ο Πανιώνιος που είχε… κάνει τη δουλειά του, «έκατσε» πάνω στο 3-0, κατεβάζοντας στροφές. Το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα πριν συμπληρωθούν 70 λεπτά. Από τους Νεοσμυρνιώτες, όσο και αν ακούγεται και διαβάζεται ως υπερβολή, δεν υστέρησε κάποιος. Σίγουρα ξεχώρισε ο Φούντας που πέτυχε δύο γκολ, αλλά κι ο Μπεν που ήταν πολύ κινητικός σε ολόκληρο σχεδόν το ματς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση