GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ευχήθηκε ο Τραμπ για την υγεία της Χίλαρι

Σάλος έχει ξεσπάσει στης Ηνωμένες Πολιτείες, με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, πριν την τελική ευθεία των προεδρικών εκλογών. Ο υποψήφιος ...


Σάλος έχει ξεσπάσει στης Ηνωμένες Πολιτείες, με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, πριν την τελική ευθεία των προεδρικών εκλογών.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα πως «η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία», μετά την αποκάλυψη ότι η αντίπαλός του των Δημοκρατικών, η Χίλαρι Κλίντον, πάσχει από πνευμονία. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα δημοσιοποιήσει σύντομα λεπτομερείς πληροφορίες για τη δική του υγεία.

«Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ», δήλωσε ο Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Όταν ρωτήθηκε αν η υγεία των υποψηφίων είναι ένα θέμα, ο Τραμπ απάντησε: «Νομίζω πως είναι ένα θέμα. Πράγματι... την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εξετάσεις και... όταν βγουν τα αποτελέσματα θα δώσω στη δημοσιότητα πολύ, πολύ ειδικά στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση