GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνιμα θερινή ώρα θα δείχνουν τα ρολόγια στην Τουρκία

Η Τουρκία αποφάσισε να διατηρήσει τη θερινή ώρα σε ολόκληρη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου, όπως επισημαίνει η τουρκική κυβέρνηση, οι...


Η Τουρκία αποφάσισε να διατηρήσει τη θερινή ώρα σε ολόκληρη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου, όπως επισημαίνει η τουρκική κυβέρνηση, οι πολίτες να "επωφεληθούν περισσότερο από την ηλιοφάνεια".

Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Ενέργειας, επικυρώθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

"Οι δείκτες του ρολογιού δεν θα χρειαστεί πλέον να ρυθμίζονται δύο φορές τον χρόνο, εναλλασσόμενοι μεταξύ της χειμερινής ώρας και της θερινής, ώστε οι πολίτες να επωφελούνται περισσότερο από την ηλιοφάνεια της ημέρας" αναφέρεται στην απόφαση. "Από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 04.00 (τοπική ώρα) το πέρασμα στη χειμερινή ώρα δεν θα ισχύσει" επισημαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση