GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Πλουσιότερη η Ελλάδα μετά τον διαγωνισμό για τα κανάλια

«Η Ελλάδα, μετά από τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος...


«Η Ελλάδα, μετά από τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται μόνο στο τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, αλλά και στην τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε.
Σε ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή την υποδοχή των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής.
«Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία. Μιλώ για τους εργαζόμενους. Εργαζόμενους στο Δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς. Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία. Έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο, για το αδιάβλητο της διαδικασίας αλλά και για το τελικό τίμημα» αναφέρει ο κ. Παππάς.
«Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή. Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον. Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ?

    Ποιος Έλληνας πιστεύει όσα λέει ο μεγαλύτερος πολιτικός ΨΕΥΤΗΣ της ιστορίας μας?
    Τι ακριβώς μπορεί να κάνει σήμερα ο Αλέξης και τι μπορεί να πει στους Ευρωπαίους, ώστε να επιτύχει την επίλυση των Ελληνικών προβλημάτων?
    *Σηκώσαμε παντιέρα εξουσίας, και χλωροφορμίζουμε τον λαό μας με ανόητες υστερικές πολεμικές κραυγές που ‘’φθάνουν’’ μόνο μέχρι την ..εξώπορτά μας?
    *Γεμίζουμε ΠΑΛΙ ψεύτικες υποσχέσεις όλα τα απελπισμένα και πεινασμένα στομάχια, μόνο και μόνο να ‘’απλώσουμε χέρι’’ στην εξουσία?
    *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
    Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και αφορολόγητα?
    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα.
    * Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι, όπως χθές ο Σαμαράς, έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κατάληψης της εξουσίας ‘’ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ’’ όποτε θέλουμε και χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.
    Από τα μέχρι τώρα …θαύματα της συγκυβέρνησης διαπλοκής, ποιος Έλληνας θα ΨΗΦΙΖΕ σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα , ως σοβαρό, υπεύθυνο και ειλικρινή πολιτικό που θα μπορούσε να βγάλει τη θέση από το χείλος του γκρεμού που την έσπρωξε?
    Ας λογικευτούμε, και ας αντιληφθούμε, ότι σε αγώνες γιγάντων , δεν συμμετέχουν λαλίστατα και άστατα ..τριζόνια.
    Με την τύχη της πατρίδας μας και των παιδιών δεν ‘’παίζουμε’’ άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση