GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Μόσχα – Νεκροί οκτώ πυροσβέστες σε φωτιά – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οκτώ πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μάχονταν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μια αποθήκη ανατολικά της Μόσχας. Τα πτώματα των πυροσβε...


Οκτώ πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μάχονταν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μια αποθήκη ανατολικά της Μόσχας.

Τα πτώματα των πυροσβεστών εντοπίστηκαν αφού είχε χαθεί κάθε επαφή μαζί τους, ενώ προσπαθούσαν από χθες το βράδυ να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια αποθήκη πλαστικών στα περίχωρα της Μόσχας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Οι σοροί των οκτώ συναδέλφων μας ανακαλύφθηκαν στην κύρια περιοχή όπου επικεντρώνονταν οι έρευνες», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

«Μέχρι το τέλος είχαμε την ελπίδα ότι θα τους βρίσκαμε ζωντανούς. Όμως λόγω του ότι οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες, επικρατούσαν πολύ αυξημένες θερμοκρασίες και έβγαινε πυκνός καπνός. Ήταν αδύνατο οι πυροσβέστες να βγουν από κει».

Οι πυροσβέστες αυτοί ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έφθασαν στο σημείο της πυρκαγιάς και βοήθησαν ώστε να απομακρυνθούν οι 100 υπάλληλοι που εργάζονταν στην αποθήκη, ανέφεραν Ρώσοι αξιωματούχοι.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων διευκρινίζει πως μάχονταν με τις φλόγες στη στέγη του κτιρίου όταν κατέρρευσε.

Η φωτιά σβήστηκε τελικά σήμερα το πρωί στις 07:44 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση