GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γεμάτες έμπνευση φράσεις παραολυμπιονικών για δύναμη και θέληση

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η Huffington Post συγκέντρωσε ορισμένες εμπνευσμένες φράσεις αθλητών...


Λίγες ώρες πριν την έναρξη των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η Huffington Post συγκέντρωσε ορισμένες εμπνευσμένες φράσεις αθλητών της βρετανικής ομάδας που προκαλούν δέος για τη δύναμη ψυχής και αποδεικνύουν πως το πνεύμα και η θέληση είναι πιο ισχυρά από το σώμα.
Jody Cundy - Ποδηλασία

“Είναι απλά ένας αγώνας ποδηλασίας, αλλά ο πιο σημαντικός αγώνας που έχω τρέξει ποτέ. Κανείς δεν πέθανε, αλλά ακριβώς έτσι αισθάνονταν"
Megan Giglia - ποδηλασία 

“Παίρνεις κάτι που είναι αρνητικό και το μετατρέπεις σε κάτι θετικό. Είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου, οπότε πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Jordanne Whiley - τένις με αμαξίδιο 


“Ακόμα και τα φαινομενικά μικρά πράγματα έχουν σημασία αν θέλεις να πετύχεις".
Ali Jawad - Άρση βαρών σε πάγκο 

"Το 1996, παρακολούθησα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα, τον Michael Johnson να κερδίζει στα 200 και 400 μέτρα. Καθώς στεκόταν στην κορυφή του βάθρου, με τον εθνικό ύμνο της χώρας του να παίζει, ήξερα ότι ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους παραολυμπιακούς και να κερδίσω το χρυσό".
Ellie Simmonds - κολύμβηση 

“Ο ανταγωνιστικότητα και η αίσθηση του να βρίσκεσαι στο βάθρο, και όλες οι εμπειρίες- είναι τόσο συναρπαστικό!"
Jonnie Peacock - στίβος 

"Έχασα το πόδι μου στην ηλικία των 5... Τώρα στα 19, είμαι 1.9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γιουσέιν Μπολτ".

Jack Rutter - ποδόσφαιρο 


“Προσπαθώ να δείξω σε όλους τι μπορεί να συμβεί αν ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και όταν προσπαθείς να κάνεις σωστά πράγματα. Μείνε πιστός σε κάποιες δεξιότητες όπως ειλικρίνεια, σεβασμό, αποφασιστικότητα και τελικά θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου".
Kare Adenegan - στίβος

“Το να μοιράζεσαι το βάθρο με άλλες αθλήτριες, είναι υπέροχο συναίσθημα. Θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά και να αφιερώσω τον χρόνοι μου και την ενέργειά μου στο άθλημα".
Matt Crossen - ποδόσφαιρο 

“Πρέπει να ακολουθείς τα όνειρά σου, να μη τα παρατάς. Η αναπηρία δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έχετε ακόμα την ικανότητα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση