GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Οι Αραβες βάζουν λουκέτο στον Aστέρα Βουλιαγμένης...

Eντελώς αιφνιδιαστικά ο CEO του Aστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας ανακοίνωσε στους σοκαρισμένους εργαζόμενους ότι οι νέοι ιδιοκτήτες...

Eντελώς αιφνιδιαστικά ο CEO του Aστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας ανακοίνωσε στους σοκαρισμένους εργαζόμενους ότι οι νέοι ιδιοκτήτες βάζουν λουκέτο στον Αστέρα για άγνωστο χρονικό διάστημα!

Ο Πολυχρόνης Γριβέας είπε ότι το λουκέτο θα κρατήσει τουλάχιστο 2 χρόνια χωρίς να είναι ιδιαίτερα πειστικός. Οι αγοραστές είναι εξαφανισμένοι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μιλήσουν στους εργαζόμενους ή στους εκπροσώπους τους.

Πάνω από 1000 εργαζόμενοι έρχονται να προστεθούν στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων. Φημολογείται μάλιστα ότι θα κλείσει ο δρόμος (Checkpoint Charlie) που οδηγεί στην Χερσόνησο του Αστέρα στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου Boυλιαγμένης, ώστε απερίσπαστοι οι νέοι ιδιοκτήτες να επιδοθούν στην ανακατασκευή.
http://pikosapikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση