GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του δημάρχου Λέσβου αλλά και τη «διγλωσσία της ΝΔ», όπως αναφέρει: «Σε ση...


Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του δημάρχου Λέσβου αλλά και τη «διγλωσσία της ΝΔ», όπως αναφέρει:

«Σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Παραπολιτικά’ ο δήμαρχος  της  Λέσβου, Χρήστος Γαληνός, κατήγγειλε ότι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθοδηγούν μέλη της Χρυσής Αυγής και συμπαρίστανται σε ακροδεξιούς κύκλους που υποδαυλίζουν τα επεισόδια στο νησί. Παρόμοια συμπαράσταση εξέφρασε δημόσια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Χ. Αθανασίου, μόλις ένα 24ωρο πριν. Το ίδιο και η ΝΟΔΕ Λέσβου που στήριξε τις κινητοποιήσεις εκδίδοντας ανακοίνωση γεμάτη με ψεύδη και ακροδεξιά ρητορική. Μερικές μέρες νωρίτερα, ο Αλ. Κουτσαντώνης, τοπικό στέλεχος της ΝΔ, καλούσε τους κατοίκους του νησιού στη συγκρότηση ομάδας κρούσης ενάντια στη ‘μουσουλμανοποίηση της Λέσβου’.

Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ να δηλώσει πως δεν ανέχεται τον ρατσισμό και την ξενοφοβία στο εσωτερικό του κόμματος του. Αυτή του η δήλωση όμως μένει κενό γράμμα, όσο κρατά στάση ανοχής απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.

Ο κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ

    Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
    [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"]]

    Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
    Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
    Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
    Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
    ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση