GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν τα όργανα: Μήνυση σε βάρος του Κρέτσου για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο χορός των προσφυγών στη δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται. Ο τηλεοπτικός σταθμός  Alpha επανήλθε ,σήμερα ,καταθέτον...


Ο χορός των προσφυγών στη δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται. Ο τηλεοπτικός σταθμός  Alpha επανήλθε ,σήμερα ,καταθέτοντας  μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου κατά των μελών της  επιτροπής που ήλεγξε τα πόθεν έσχες  των υπερθεματιστών  του διαγωνισμού  των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και σε βάρος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης Ελ.Κρέτσου ο οποίος υπέγραψε το σχετικό πρακτικό που συντάχθηκε . Σύμφωνα με πληροφορίες, στην  μήνυση που αριθμεί περί τις 70 σελίδες περιλαμβάνονται στοιχεία αναφορικά με το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα,  που σύμφωνα με τον Alpha καταδεικνύουν ότι έγινε πλημμελής έλεχγος του συγκεκριμένου πόθεν έσχες.

Ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος ο οποίος κατέθεσε τη μήνυση εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως έπρεπε να έχει ήδη ο,εισαγγελέας να έχει κάνει παρέμβαση για το θέμα. 

"Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα, όπως γνωρίζετε, στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι εισαγγελικές αρχές έπρεπε να έχουν παρέμβει. Για το λόγο αυτό ο Alpha  κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ.Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό. Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοςίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς ημέρες  θα κάνει το καθήκον της" τόνισε ο Λαζαράτος. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση