GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Με μια λακωνική φράση απάντησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορ...


Με μια λακωνική φράση απάντησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη. «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», δηλαδή είναι καλύτερο κανείς να σιωπά παρά να μιλά, παρατήρησε ο κ. Στουρνάρας, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι «υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που με συνέπεια θέλουν είτε να μην υπάρχει η τράπεζα Αττικής είτε να την πουλήσουν και να μην ελέγχεται από τη χώρα. Το έχουν καταφέρει για το 98% του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και θέλουν και το υπόλοιπο 1,5 – 2% που έχει απομείνει.

Μέσα σε αυτούς δυστυχώς είναι και ο κ. Στουρνάρας. Για να μην πω ότι είναι ο κύριος εκφραστής αυτού του θέματος για τον αφελληνισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση