GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητείται οικονόμος για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Δείτε τι μισθό θα παίρνει

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα είναι υπεύθ...


Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων και πολύτιμων αντικείμενων, όπως χαλιά και έπιπλα αντίκες, καθώς και ακριβά βάζα και πίνακες ανεκτίμητης αξίας.
The Queen
Ως κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θέση του οικονόμου θα θεωρηθούν άνθρωποι που θα διαθέτουν ευγενικούς τρόπους, θα είναι συνεπείς και θα νιώθουν υπερηφάνεια για τη δουλειά τους. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και να είναι άριστοι στη διαχείριση χρόνου και κρίσεων.
Ο μισθός για τη συγκεκριμένη θέση ανέρχεται στις 17.000 λίρες τον χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση