GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Η Γ.Γ. Ισότητας "αθωώνει" τον Πολάκη για την επίθεση στην Τσικρίκα...

"Οι γυναίκες κρίνονται και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Μία πολιτική τοποθέτηση κρίνεται, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδ...

"Οι γυναίκες κρίνονται και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Μία πολιτική τοποθέτηση κρίνεται, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας", είπε η Γ.Γ. Ισότητας, Φωτεινή Κούβελα -που τυγχάνει στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-  αναφερόμενη στην ανάρτηση Πολάκη στο Facebook και τους χαρακτηρισμούς κατά της Ευαγγελίας Τσικρίκα. 
Η κ. Κούβελα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, Βήμα FM, σημείωσε ότι "δεν αφορά κάτι σεξιστικό. Οι γυναίκες κρινόμαστε με τις πολιτικές μας τοποθετήσεις. Δεν είμαστε στο απυρόβλητο", ανέφερε.
Αναλυτικά η τοποθέτηση της Φωτεινής Κούβελα.
«Δεν σχολιάζω σχόλια Πολάκη ή κάποιου άλλου, αλλά το θέμα αυτό που ανέκυψε και του δώσατε μεγαλύτερη σημασία… Εντάξει, το καταλαβαίνω, είναι πολιτικοί οι λόγοι τώρα. Όχι, δεν θα το σχολιάσω, δεν είναι θέμα που αφορά την ισότητα αυτό το θέμα και δεν έχουμε καμιά δουλειά εμείς σαν Ισότητα να ανακατευτούμε με αυτό. Απορώ, γιατί το εμπλέκετε. Ήταν ένας πολιτικός σχολιασμός, ο καθένας τον κρίνει, και δεν έχει σχέση με την ισότητα ή με σεξισμό. Οι γυναίκες κρίνονται και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Μία πολιτική τοποθέτηση κρίνεται, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας. Από εκεί και πέρα, αν είχε κάποιος σεξιστικό υπονοούμενο, κάτι,  κτλ, να το δούμε, αλλά δεν είχε τέτοιο πράγμα. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε εμείς για αυτόν τον λόγο. Δεν αφορά κάτι σεξιστικό. Η Γενική Γραμματεία δεν είναι επί παντός επιστητού. Ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα. Τι να κάνουμε; Είναι μία πολιτική τοποθέτηση, ας την κρίνει ο καθένας όπως νομίζει… Επειδή δηλαδή έγινε σε γυναίκα; Οι γυναίκες κρινόμαστε με τις πολιτικές μας τοποθετήσεις. Δεν είμαστε στο απυρόβλητο».

5 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.14 Σεπ 2016, 7:56:00 π.μ.

    Πού να τολμήσει η Γενική Γραμματέας "Ισότητας" να σχολιάσει τον Πολάκη!
    Φοβάται να μη την χώσει 3 μέτρα κάτω απ' το χώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεια μέτρα κάτω από τη γη θα βάλουμε το παλιό την κλεφτοκρατια !! και την συστημική κοπρο και σαπίλα..

      Διαγραφή
  2. Κόρακας κορακου μάτι βγάζει; Ποτέ! Όμως αυτούς ηθελε ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπούν και να τον διοικούν. Ας τους απολαύσουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΛΕΖΟΣ: Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό

    Τον λόγο έχει ο λαός . Αυτός τους ψήφισε.
    Αυτά είπαν στον λαό και γι αυτά τους ψήφισε.
    Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς,
    του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
    *Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
    *Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
    *Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
    *Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
    *Πέρασε ένας χρόνος κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
    Κρίμα και πάλι κρίμα.
    Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
    Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
    Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
    Μανώλης Γλέζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους καιρούς που μια καθεστωτική Αριστερά ζητά πιστοποιητικά φρονημάτων από απλούς εργαζόμενους
    13.9.16


    Νομίζω ότι θα ήταν προσβολή για τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα να κάτσω να εξηγήσω γιατί η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα ήταν απαράδεκτη και μάλιστα με έναν τρόπο φοβερά κάφρικο για το αξιώμα του πρωθυπουργού.

    Θέλω απλώς να επισημάνω την μεγάλη εικόνα:

    Ζούμε στα χρόνια που μια κυβέρνηση της Αριστεράς πρώτα ζητά να μάθει τι ψηφίζεις και πως αντέδρασες σε πολιτικές επιλογές παλαιότερων κυβερνήσεων κι έπειτα θα αποφασίσει αν αξίζει να ασχοληθεί με το πρόβλημα σου.

    Μια κυβέρνηση που δεν διστάζει να ξαμολύσει συντονισμένα τα επικοινωνιακά σκυλιά της για να κατασπαράξουν και να ξεφτιλίσουν μια εργαζόμενη δημοσιογράφο που τόλμησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην καταπιεί αμάσητο το παραμύθι περί του αιώνιου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

    Κοινώς, ζούμε σε χρόνια μίζερα και σκοτεινά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί στο μέλλον κάποια ακροδεξιά δύναμη που θα επωφεληθεί από τον τεράστιο αγώνα της Αριστεράς για την κανονικοποίηση της σκατοψυχίας στον δημόσιο διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση