GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κουμουτσάκο

«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις το...


«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις τους» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αναφερόμενος και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Δηλώσεις σαν αυτή είναι χρήσιμες, αφού υπενθυμίζουν διαρκώς στους πολίτες ποιος αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πιο αδύναμων, και ποιος στηρίζει τους ισχυρούς. Ακόμα περιμένουμε, βέβαια, απαντήσεις για τον κ. Παπασταύρου, τον Κήρυκα, τη στήριξη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, και για τόσα πολλά ακόμα, που έχουμε  χάσει πια τον λογαριασμό».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Να είναι βέβαιοι ότι οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση, ασχολούμενη με την διαδικτυακή αναζήτηση ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην κυβέρνηση, να περικόπτει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση