GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ από έναν δημοσιογράφο, τώρα που γίνονται συλλήψεις...

Nikos Roussis   ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Επειδή "σέρνονται" συλλήψεις δημοσιογράφων για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων. * Τα προσων...

ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Επειδή "σέρνονται" συλλήψεις δημοσιογράφων για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων.
* Τα προσωνύμια "Βλάκας", "Άνεπάγγελτος μπαμπακόκωλος", "άχρηστος μαλάκας", "Μάλαξ", "Ασπριτζής", "Δαντών", "πατσοκοιλιά","συριζορουφιανόπουστας", "εκδοροσφαγέας" μπορεί να προκαλέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προσώπων?
*Οι φράσεις "μας πρήξατε τ' αρχίδια", "γαμιόσαστε από κούνια", "άλλο δρακογενειά και άλλο μεταλλαγμένη συριζορουφιανοπουστογενιά","ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας", "ελεεινός θρασόπουστας", μπορούν κι' αυτές να προκαλέσουν μηνύσεις και σύλληψη?
*Τέλος, η ταυτόχρονη ανάρτηση φωτογραφιών πολιτικών και ζώων που τους μοιάζουν, η εκ παραλλήλου δημοσίευση φωτογραφιών εν ενεργεία έλληνων πολιτικών με άνδρες της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας, όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Γκαίμπελς, είναι ικανά να σε στείλουν στην μπουζού?
...και όλα αυτά μπορεί να γίνουν με βάση το ελληνικό δίκαιο, το ευρωπαϊκό ή την Σύμβαση Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που κατοχυρώνει την ελευθερία της έκφρασης, ως το υπέρτατο αγαθό?
Για βοηθάτε, εσείς οι νομικοί, μπας και χρειασθεί ν' αλλάξω πάλι πατρίδα...

1 σχόλιο

  1. Νικολάκη αντε γράψε στο Συριζικο enimerosi24 και παράτα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση