GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες: Μέσα στο πιο απομακρυσμένο ξενοδοχείο του κόσμου

Κυρίες και κύριοι... Αν ανοίξατε το παράθυρο και βλέπετε ατελείωτο λευκό, τότε καλώς ήλθατε στο White Desert camp, το πιο απομακρυσμέν...


Κυρίες και κύριοι... Αν ανοίξατε το παράθυρο και βλέπετε ατελείωτο λευκό, τότε καλώς ήλθατε στο White Desert camp, το πιο απομακρυσμένο ξενοδοχείο του κόσμου! Είστε λοιπόν στην Ανταρκτική!

Εδώ, οι επισκέπτες περνούν τις μέρες τους σε θεμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Και για αυτό πληρώνουν περίπου 95.000 δολάρια, για 11 νύκτες. Γιατί το White Desert camp, εκτός από το πιο απομονωμένο, είναι και ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Εδώ έχουν μείνει προσωπικότητες όπως ο πρίγκιπας Χάρι αλλά και η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 6 θερμαινόμενα σπιτάκια, κατασκευασμένα από fiberglass. Βρίσκονται δίπλα σε μια αιωνίως παγωμένη λίμνη.
Το εσωτερικό τους είναι λιτά διακοσμημένο ενώ στους επισκέπτες προσφέρεται μια πολυτελής σειρά από σαπουνάκια, μπουρνούζια, πετσέτες, σαμπουάν κλπ...
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου τρώνε πάντοτε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και προσφέρεται καθημερινά μόνον ένα μενού, τριών πιάτων. Να σημειωθεί ότι ο σεφ του ξενοδοχείου είναι ο προσωπικός μάγειρας του πιλότου της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton.

Στην τιμή του ξενοδοχείου (95.000$ οι 11 νύκτες) περιλαμβάνεται και η αερομεταφορά από και προς το μέρος, πλήρης διατροφή (εξάλλου δεν έχει καν περίπτερο σε ακτίνα χιλιάδων χλμ και εξοπλισμός για την εξερεύνηση της Ανταρκτικής.
Όπως ομολογεί ένας από τους ιδρυτές του, η Robyn Woodhead στο Bloomberg, η δουλειά του περιλαμβάνει τα πλέον απαιτητικά logistics του κόσμου. Μόνον και μόνον η προμήθεια τροφίμων κοστίζει 15 ευρώ το κιλό!
Και φυσικά οι υποδομές: όλα εδώ παγώνουν μέχρι να πεις... Ανταρκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση