GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «σπίτι» της FIFA, στη Ζυρίχη, η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημ...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «σπίτι» της FIFA, στη Ζυρίχη, η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 8-18 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία. Έτσι, η πρωταθλήτρια CONCACAF (σ.σ. η ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), Αμέρικα (Μεξικό), η πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία), και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), απέκτησαν μια καλύτερη εικόνα για τα «εμπόδια» που καλούνται να ξεπεράσουν στον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου.
Στην «αυλαία» της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσει στις 8/12 στη Γιοκοχάμα την Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Ωκεανίας, στον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στους προημιτελικούς.
Ο νικητής αυτού του μπαράζ θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης την πρωταθλήτρια Αφρικής και η ομάδα που θα επικρατήσει σε αυτό το παιχνίδι θα αναμετρηθεί στους ημιτελικούς με την Ατλέτικο Νασιονάλ στην Οσάκα.
Στο μεταξύ, η Αμέρικα θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση την πρωταθλήτρια Ασίας και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα «μονομαχήσει» στους «4» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιοκοχάμα, όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης την Κυριακή 18/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση