GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνη η κατάσταση στα Τρίκαλα λόγω κακοκαιρίας

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στα Τρίκαλα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή ενώ σήμερα αναμένεται και νέο ...


Σοβαρά είναι τα προβλήματα στα Τρίκαλα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή ενώ σήμερα αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας απευθύνει συστάσεις προς τους πολίτες. Συστήνει να μην μετακινούνται στο οδικό δίκτυο από Χρυσομιλιά και Καστανιά προς Καλαμπάκα και Τρίκαλα, καθώς η υπερχείλιση των ποταμών έχει καταστήσει την κυκλοφορία ανέφικτη. Στο κομμάτι αυτό η Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, απεγκλώβισαν πολίτες όπου απαιτήθηκε.
Επίσης ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από όσους κινούνται στην εθνική οδό Τρικάλων - Ιωαννίνων λόγω των κατολισθήσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις. Αυτή τη στιγμή περίπου 25 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επιχειρούν μαζί με οχήματα τις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε όλο το οδικό δίκτυο.
Καθώς τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συστήνει στους πολίτες να μην προσπαθούν να διασχίσουν γέφυρες όταν το ύψος του νερού κατάντη είναι μεγάλο, όταν δεν υπάρχει επαρκής ορατότητα, όταν βρέχει και να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική και την Τροχαία, όταν συναντούν τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση