GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Κρίτων Λίνας

Αναπάντεχα "έφυγε" χθες από την ιατρική οικογένεια μας ο αγαπητός συνάδελφος μας Γενικός Ιατρός Κρίτων Λίνας στα 65 του χρόνι...


Αναπάντεχα "έφυγε" χθες από την ιατρική οικογένεια μας ο αγαπητός συνάδελφος μας Γενικός Ιατρός Κρίτων Λίνας στα 65 του χρόνια.
Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.
Ο Κρίτωνας, έτσι ήταν γνωστός σε όλους τους γιατρούς του Συλλόγου μας, ήταν ένας καλός επιστήμονας και άνθρωπος , που υπηρέτησε από την αρχή της ιατρικής του σταδιοδρομίας ευσυνείδητα και με αίσθημα ευθύνης στο νησί μας που τόσο αγάπησε, στην αρχή από τη θέση του αγροτικού ιατρού στα Αφάντου της Ρόδου, ενώ αργότερα στο ΕΣΥ και μετέπειτα στο ΠΕΔΥ του ΚΥ Αρχαγγέλου Ρόδου.
Ο Κρίτων Λίνας, ιατρός Γενικής Ιατρικής με Α.Μ. ΙΣΡ 357, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1950 και ενεγράφη στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου το 1979. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο των Αθηνών το 1978.
Τον Απρίλιο του 1979 μετά την θητεία ως αγροτικός ιατρός στα Αφάντου απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής και υπηρετούσε στο ΚΥ Αρχαγγέλου στη Ρόδο μέχρι χθες .
Η ξαφνική είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη την ιατρική κοινότητα της Ρόδου.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου θα τιμήσει τον αείμνηστο μεταστάντα ιατρό.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί στην Αθήνα.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ι.Σ.Ρ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους
στους οικείους του εκλιπόντος ιατρού.
Για τον Ι.Σ.Ρ
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Απ. Μαντάς


 Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση